Gabungan Tanduk Kerbau & Minyak Aromaterapi Thobib™ Membantu Menghilangkan Kesakitan Uraf Saraf & Sendi

Teknik terapi guasa sudah diamalkan sejak zaman Dinasti Ming China 1500 tahun lagi.

Hingga hari ini, seluruh dunia termasuk ahli sukan, ahli terapi, pengamal perubatan menggunakan teknik ini.

Kami berjaya permudahkan teknik ini supaya anda boleh lakukan di rumah anda sahaja

Jom tengok dulu kelebihan tanduk kerbau untuk urutan kendiri di rumah

Diskaun Anda Telah Diaktifkan

Masalah pada urat saraf & sendi boleh menyebabkan anda mengalami :

Sakit Tumit

Sakit Belakang

Cepat Letih

Susah Tidur - Insomnia

Hampir 64% Rakyat Malaysia Sekitar Usia 30an ke Atas Mengalami Situasi Ini Dan Semakin Hari Semakin Meningkat Jumlahnya.

Jangan Biarkan Masalah Ini Berterusan

AWAS! BAHAYA KALAU MASIH DIBIARKAN

ANDA DAH CUBA MACAM-MACAM CARA UNTUK ATASI MASALAH SENDI DAN LENGUH? TAPI

Nak urut tapi tangan tak kuat

supplemen saraf ada steroid

Gel sapu kurang berkesan

Jangan risau THOBIB LAN ingin membantu anda..

Diskaun Anda Telah Diaktifkan

MEMPERKENALKAN

TERAPI GUASA THOBIB™

Dihasilkan Oleh Tabib Lan Dengan Pengalaman Lebih 20 Tahun & Pernah Berkhidmat Sebagai Terapis Hospital Bertam Selama Lebih 8 Tahun.

Tabib Lan ialah tenaga pengajar berdaftar dengan kementerian bagi urutan terapi & herba. Lebih 1000 pengamal bekam & terapi seluruh Malaysia ialah anak didik beliau.

Bagaimana Terapi Guasa Thobib™ Mampu Selesaikan Masalah Anda?

Minyak Aromaterapi Thobib dihasilkan daripada 10 bahan terbaik untuk pemulihan sistem saraf.

Papan guasa Thobib™ diperbuat dari tanduk kerbau asli 100% mempunyai efek terapeutik untuk kesan penyembuhan yang cepat.

Diskaun Anda Telah Diaktifkan

Gabungan papan guasa tanduk kerbau & minyak aromaterapi Thobib melancarkan darah & mengeluarkan toksin 5 kali lebih berkesan berbanding ubat/ losyen sapu.

scraping-small-opimazed1.gif

1. Urutan papan guasa dengan minyak aromaterapi Thobib pada anggota badan akan menekan bintil2 angin & urat yang tegang

2. urutan selama 2-3 minit akan mengeluarkan angin, meratakan yang berbintil & melembutkan urat yang tegang

3. Setelah itu, perjalanan darah akan kembali lancar & badan dapat pulih dengan lebih cepat.

KELEBIHAN TERAPI GUASA THOBIB

1

Dihasilkan di kilang bumiputera bertaraf pengeluar minyak aromaterapi antarabangsa. Antaranya Arab Saudi, Jepun, Amerika Syarikat & UK.

Sijil Eksport FDA Arab Saudi

Sijil BioNexus

Teknologi Sulingan Pati Minyak

2

Pati aromaterapi yang diproses melalui proses sulingan berteknologi tinggi mempunyai zarah halus yang menyerap 5x lebih cepat berbanding bahan yang dimasak dalam minyak.

3

Papan guasa Thobib dihasilkan dari tanduk kerbau asli 100% untuk efek penyejukan & penyembuhan secara alami.

Kami tidak sarankan alat biasa seperti duit syiling & sudu seperti ada yang diamalkan kerana faktor kebersihan & risiko kecederaan.

4

Sudah diamalkan di seluruh dunia oleh ahli sukan profesional & juga terapi kendiri. Kaedah terapi yang selamat & mempercepat penyembuhan secara alami.

Cara Penggunaan Yang Mudah.

1. Sapukan minyak aromaterapi Thobib pada tempat sakit

2. Gesek papan guasa Thobib™ pada tempat sakit sehingga rasa rata & tiada bintil.

3. Amalkan setiap hari untuk penyembuhan yang lebih baik.

JANGAN BIMBANG. Kami sudah hasilkan lebih 30 video panduan istimewa untuk anda mendapatkan kesan yang terbaik dengan Terapi Thobib ini.

Antara klip video tutorial yang kami boleh kongsikan disini. Tonton di bawah ye;

Sakit Tumit

Sukar tidur/ berdengkur/ insomnia

Siapa Yang Perlu Guna Terapi Guasa Thobib™ ni?

Terapi Guasa ini boleh diamalkan oleh semua orang.

Bukan sekadar untuk orang sakit, bahkan digalakkan bagi orang yang sihat untuk lancarkan pengaliran darah.

TRAVEL FRIENDLY. Terapi guasa ini boleh dibawa ke mana2, ketika memandu, di pejabat, di sekolah, umrah & haji, melancong dan sebagainya.

Kami berikan travel pouch Thobib™ percuma untuk anda.

Aroma minyak Thobib™ ini tiada bau minyak urut, tapi lebih kepada aroma relaxing seperti bau di spa & hotel 5 bintang. Kerana kami menggunakan pure essential oil.

Jadi anda tak perlu bimbang untuk gunakan di tempat awam & orang ramai.

Terlalu banyak feedback positif & kisah yang mengharukan dikongsikan oleh pengguna

👇Jom Lihat Testimoni di Bawah👇

Jangan Risau, Saya Jamin Terapi Guasa Thobib Selamat Digunakan!

Minyak Aromaterapi Thobib dijamin 100% bahan organik & alami.

Awas!! Hati-hati Dengan Papan Guasa Tiruan Di Pasaran

Antara ujian untuk papan tanduk kerbau, apabila dibakar akan berbau hangit seperti rambut terbakar.

Bagi Papan Guasa Thobib, anda tak perlu bakar. Tak best guna nanti.

Kami sudah ukirkan papan guasa Thobib dengan logo supaya terbukti 100% tanduk kerbau asli.

Berita Baik Jika Apabila Order Sekarang!

Dengan setiap pembelian melalui website ni, anda akan diserap ke Group Khas bersama Thobib Lan.

Anda boleh dapatkan pandangan pakar tentang kondisi keadaan anda sekarang & cara terbaik untuk terapi di rumah.

PERCUMA untuk 50 terawal sahaja!

Selain itu juga, Jaminan 17 Tahun Papan Guasa Thobib™!

Ya betul. Kami memang pastikan kualiti Thobib memang terbaik. Sebab tu kami berani berikan jaminan tak masuk akal ni.

Kalau tak pesan sekarang, mungkin anda akan terlepas OFFER ini

*Bonus ini akan ditutup bila-bila masa.

Cara nak order sangat mudah.

1. Pilih kuantiti Papan Guasa Thobib™
2. Pilih Pakej Minyak Aromaterapi Thobib™
3. Masukkan maklumat penghantaran & cara pembayaran

Order Thobib Guasa

PAKEJ TERAPI THOBIB™


MAKLUMAT PENGHANTARAN


No payment items has been selected yet

Nak Order Melalui Whatsapp? Klik Logo Dibawah!